Eno.fi – Kaikki suositut lastenleikit

Eno.fi kerää sinulle kaikki suositut lastenleikit samaan paikkaan. Täältä vanhempien, isovanhempien, opettajien ja hoitotätien oon helppo hakea ideoita hauskoihin leikkeihin, jotka myös opettavat lapselle vuorovaikutustaitoja ja kannustavat liikkumaan.

Jos sinun suosikkileikkisi puuttuu sivustoltamme, voit lähettää sen yhteydenottolomakkeella sivun yläkulmassa.

Leikki on lapsen työ

Leikki on lapselle luonnollinen ja terve tapa oppia uusia asioita ja tutustua ympäristöönsä. Leikillä onkin ratkaiseva merkitys lapsen emotionaalisen, sosiaalisen ja kognitiivisen puolen kehitykselle.

Lapset voivat leikin kautta kehittää kielellisiä taitoja, luovaa ajattelua ja ongelmanratkaisukykyä. Lisäksi leikki auttaa lasta ymmärtämään syy-seuraus suhteita ja yhdistämään yksittäisiä asioita suuremmiksi kokonaisuuksiksi. Leikin myötä lapsi oppii erottamaan leikin todellisuudesta.

Leikkiessään tai esimerkiksi jalkapalloa tai jääkiekkoa pelatessaan, lapsi oppii uusia toimintatapoja, yhteistyötaitoja ja sääntöjä. Leikin myötä lapsi saattaa saada lisää itseluottamusta ja uskoa omiin kykyihinsä. Leikki opettaa toimimaan muiden ihmisten, sekä aikuisten ja toisten lapsien kanssa ja ymmärtämään miten sosiaalisissa tilanteissa olisi hyvä toimia. Myös moraaliset kysymykset nousevat leikin kautta esille.

Lapset voivat leikkiä keskenään tai aikuisen ohjaamana. Aikuisen ohjaus on tärkeää silloin, kun lapsi tarvitsee tukea leikin toteuttamiseen, oikeat työkalut ja ympäristön leikin turvalliseen suorittamiseen. Leikki voi olla fyysistä suorittamista, liikkumista ja pelailua, mutta myös laulua, tarinoiden kertomista, arvoituksia ja vitsejä.

Lastenvaatteet netistä – edullisia ja laadukkaita vaatteita vauvoista äitiysvaatteisiin, hyödynnä alennuskoodit

Jos etsit edullisia ja laadukkaita lastenvaatteita netistä, joissa lapsen on mukavaa ja turvallista leikkiä, kun vaatteet soveltuvat liikunnallisiin leikkeihin ulkona, sisällä sekä matkustellessa. Hanki lastenvaatteita esimerkiksi Reima -lastenvaatekaupasta ja Zalandon lastenvaateosastolta (voit hyödyntää  Zalandon alennuskoodin ja saat lastenvaatteista 10% alennuksen)

Edullisia päällys- ja urheiluvaatteita kaikenikäisille lapsille löydät Halensin -verkkokaupasta. Halensin alennuskoodilla 7080 saat 20% alennuksen lasten vaateostoista.

Laadukkaat tennarit ja urheilukengät voit ostaa esimerkiksi Brandosilta, jossa kattava valikoima lastenkenkiä edulliseen hintaan. Verkkokauppa myöntää asiakkailleen usein Brandos alennuskoodeja, joilla saa mukavia alennuksia kenkäostoissa.

Muita hyviä tarjouksia alennuskoodi.fm -sivustolla ovat esimerkiksi Nordicfeelin tarjoukset, Peten Koiratarvikkeen alet, Fitnessfirstin parhaat tarjoukset, Elevenin koodit, Lensonin piilolinssialennukset ja Biancaneven tarjoukset.

Lainaa lastenvaatteiden ja lelujen hankintaan

Välillä lapsiperheessä rahat voivat olla tiukilla. Kun lapsen kengät hajoavat, kurahousut käyvät liian pieniksi ja lempilelu unohtuu bussiin, on uudet hankittava tilalle. Lastenvaatteet ja tarvikkeet eivät aina ole halpoja ja yllättäviin menoihin saattaa upota isompikin summa, etenkin jos perheeseen kuuluu useampi pikkuvipeltäjä.

Äkilliseen rahantarpeeseen voit miettiä kulutusluottoa. Saat 1000-5000 euron lainan nopeasti, lainasta voit tehdä pienempiä nostoeriä tarpeesi mukaan ja maksaa lainan takaisin kuukauden kuluttua. Nykyään lainojen korot ovat kohtuulliset, joten lainan ottaminen ei ole samanlainen riski kuin pikavippien aikoina.

Nikotiinipussit auttavat lopettamaan lapsesi passiivisen tupakoinnin ja lopettaa Haaparannan nuuskarallin

Liian usein vielä nykyäänkin näkee pienten lasten äitejä tai isejä polttamassa tupakkaa oman lapsensa läheisyydessä. Passivinen tupakointi on pienelle lapselle lähes yhtä paha asia kuin varsinainen tupakointi, ja huonoin mahdollinen tilanne on se, että vanhempi polttaa jatkuvasti lapsensa läsnäollessa tupakkaa.

Tupakoinnin sijaan moni on Uutisankan mukaan toki hakenut nuuskansa Haaparannasta, mutta se on melkoisen vaivalloista ja Suomessa sieltä haetun nuuskan ostaminen on laitonta. Moni mys miettii, paljonko nuuskaa saa tuoda Suomeen, ja eihän sitä rajattomasti saakaan tuoda.

Suosittelenkin lämpimästi vaihtamaan tupakoinnin paljon vähemmän haitalliseen vaihtoehtoon, nikotiininuuskaan, jota myös nikotiinipusseiksi kutsutaan, jos tupakoinnin lopettaminen kerralla ei meinaa onnistua.

Näitä saa tilattua Suomeen laillisesti, ja maut ovat sen verran hyviä että etuna on myös huomattavasti raikkaampi hengitys verrattuna tupakointiin.

Lapsesi kiittävät.